Пісне, хрустке, солоненьке, ароматне печиво.
Інгредієнти:
2 середні цибулини (приблизно грам 200 всього)
100 мл олії без запаху
1,5 ч.л. солі
280 г борошна
1 ч.л. розпушувача
насіння кунжуту чи маку - за бажанням
Приготування:
Цибулю порізати на частини та разом з олією подрібнити блендером до однорідної маси.
Вилити масу в миску, додати сіль, борошно та розпушувач. Замісити тісто.
Тісто має вийти м'яким, але не липнути до рук.
Тісто розділити на 2 частини. Розкачувати кожну з них тонким шаром (3-5 мм), розрізати на печивка.
Деко застелити пергаментом для випікання, викласти на нього печиво.
Випікати при температурі 200 град.С приблизно 15-20 хв. (печиво має бути приємного золотистого кольору).
Немає коментарів:
Дописати коментар