За основу взято рецепт, автором якого є п. Ольга Дума з ФБ. Дещо змінила його та використовувала вже не один раз - котлети дуже смачні, соковиті, не витрачається час на смаження.
700 г фаршу
2 цибулини змолоти
1 морквину змолоти або потерти на дрібній тертці
сіль та перець за смаком
100 мл молока або кефіру
2 жмені манки або панірувальних сухарів
1 яйце
подрібнена зелень (я додаю петрушку) - за бажанням
Всі інгредієнти перемішати, фарш вимішати, відбити.
Мокрими руками формувати котлети, викладати в рукав для запікання.
Пекти близько 40 хв. (якщо хочете, щоб котлети зверху зарум'янилися, можна пекти 30 хв. в рукаві, а потім зверху рукав розрізати та пекти ще 10 хв. з відкритим верхом).
Немає коментарів:
Дописати коментар