четвер, 11 січня 2024 р.

Котлети, запечені в "рукаві"

За основу взято рецепт, автором якого є п. Ольга Дума з ФБ. Дещо змінила його та використовувала вже не один раз - котлети дуже смачні, соковиті, не витрачається час на смаження.

700 г фаршу

2 цибулини змолоти

1 морквину змолоти або потерти на дрібній тертці

сіль та перець за смаком

100 мл молока або кефіру

2 жмені манки або панірувальних сухарів

1 яйце

подрібнена зелень (я додаю петрушку) - за бажанням


Всі інгредієнти перемішати, фарш вимішати, відбити. 

Мокрими руками формувати котлети, викладати в рукав для запікання.

Пекти близько 40 хв. (якщо хочете, щоб котлети зверху зарум'янилися, можна пекти 30 хв. в рукаві, а потім зверху рукав розрізати та пекти ще 10 хв. з відкритим верхом).

Немає коментарів:

Дописати коментар