четвер, 11 січня 2024 р.

Помідори мариновані "Смачні" (консервація)



За цим рецептом в банку до помідор можна не додавати жодних спецій та трав. Але мені особисто вони дуже подобаються з додаванням гілочки базиліку.

Стиглі, міцненькі помідорки накласти у банки, залити окропом, прикрити кришкою та залишити на 10-15 хвилин, щоб помідори гарненько прогрілися.

Тим часом зварити маринад:

на 1 л води

3-4 ст.л. цукру,

1 ст.л. солі,

50 мл 9%-го оцту


Коли маринад готовий, з помідор злити воду, покласти гілочку базиліку (за бажанням), залити киплячим маринадом.

Банки закатати металевими кришками, перевернути та укутати. Залишити до повного вихолонення.

Немає коментарів:

Дописати коментар