Дуже смачна аджика до м'яса та в якості намазки на хліб.
Інгредієнти:
50 квіток чорнобривців простих (темно-коричнева квітка)
3 головки часнику
2-3 пекучих перці (залежно від розміру перцю)
2 великих солодких червоних болгарських перці
20 г меленого коріандру
1 склянка грецьких горіхів
1 ч.л. солі
5 ст.л. олії
1 ст. л. хмелі-сунелі
Приготування:
З квіток чорнобривців зрізати пелюстки (зелена і насіннєва частини квітки в аджиці не використовуються).
Перець та часник почистити.
Пелюстки чорнобривців, перець, часник та горіхи перемолоти на м'ясорубці.
Додати 20 г меленого коріандру, 1 ст. л. хмелі-сунелі, 1 ч.л. солі, 5 ст.л. олії і гарно перемішати.
Розкласти в сухі банки, накрити кришками та зберігати в холодильнику.
Зберігається недовго, 1-2 тижні.
Немає коментарів:
Дописати коментар