Дуже вдалий рецепт пирога, який можна зробити не лише з яблуками, а й з будь-якими іншими фруктами-ягодами.
Тісто виходить досить щільним, гарно тримає форму, пиріг смачний.
За цим рецептом виходить пиріг на все деко від духовки.
Якщо пекти в звичайній круглій формі, то потрібно пів порції тіста.
Інгредієнти:
6 яєць,
250 г цукру,
1 скл. олії,
2 ч.л. розпушувача,
2 скл. борошна.
Фруктове наповнення: яблука або будь-які інші ягоди чи фрукти.
Приготування:
Яблука почистити від серцевини та нарізати скибочками товщиною 5 - 7 мм.
Далі приготувати тісто:
Яйця збити з цукром до стану густої пишної маси.
Продовжуючи збивати, поступово частинами додати олію.
Борошно змішати з розпушувачем та невеликими частинами змішати з яєчною сумішшю, акуратно перемішуючи лопаткою знизу вверх.
Деко змастити вершковим маслом, вилити тісто та посипати зверху різаними яблуками.
За бажанням, зверху пиріг можна притрусити цукром, змішаним з корицею.
Випікати при т-рі 180 °С.
Немає коментарів:
Дописати коментар