середа, 18 листопада 2020 р.

Варення з фейхоа

 


Для того, щоб зрозуміти справжній смак фейхоа, потрібно приготувати з нього це варення і закохатися в нього на все життя.

Інгредієнти:

1 кг фейхоа,

1 кг цукру (або менше, залежно від способу та строку зберігання варення)


Приготування:

Плоди фейхоа помити, дати стекти воді


Перемолоти їх на м'ясорубці (разом зі шкіркою).


Змішати з цукром. Кількість цукру залежить від того, як і скільки далі буде зберігатися варення:

якщо в холодильнику протягом тривалого строку - змішуємо фейхоа з цукром у пропорції 1:1;

якщо варення буде з'їдатися протягом найближчих кількох днів або зберігатися у морозилці - цукру можна додати небагато, за смаком.


Розкласти у порційний посуд, сховати в холодильник чи морозилку.

Коли варення стоїть у холодильнику, верхній шар коричневіє, однак це жодним чином не впливає ні на його смак, ні на якість.

Замороженим таке варення є чудовою варіацією плодово-ягідного морозива з незвичним смаком та цікавим салатовим кольором.



Немає коментарів:

Дописати коментар