Вдала варіація на тему пиріжків з яйцем та зеленню - оладки з таким же наповненням.
Інгредієнти:
1 склянка кефіру (або кислого молока, або сироватки),
0,5 ч.л. соди,
0,5 ч.л. солі,
1 - 1,5 склянки борошна,
2 варених яйця,
невеликий пучок зеленої цибулі,
олія для смаження оладок
Приготування:
До 1 склянки кефіру додати 0,5 ч.л. соди, перемішати. Сода погаситися в кефірі, про що свідчитиме поява пінки.
Додати 0,5 ч.л. солі та 1 склянку борошна, перемішати. Тісто на ці оладки має бути дещо гучстішим, ніж для звичайних оладок, тож за потреби - додати ще борошна.
Потім до тіста домішати порізані кубиками яйця та дрібно порізану зелену цибулю.
Смажити оладки на невеликій кількості олії, накриваючи кришкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар