Фірмове, суперкокосове печиво, яке готує моя донька Дарія. Враховуючи те, що вона любить солоденьке, але не любить витрачати на його приготування багато часу, дане печиво є ідеальним і за смаком, і за витратами сил і часу.
Ще одна назва цього печива - "Монблан". Так його називає мій син Данило, коли печиво сформовано у формі пірамідою.
Інгредієнти:
250 г кокосової стружки,
150 г цукру,
3 яйця
Приготування: всі інгредієнти змішати, сформувати з них кульки або пірамідки, викласти їх на вистелене пергаментом деко і випекти при температурі 190 °С 25 хвилин (до появи легкої золотинки). Дати охолонути і тоді зняти з пергаменту.
Немає коментарів:
Дописати коментар