субота, 21 листопада 2020 р.

Печиво "Кокосанки" (без борошна)

 

Фірмове, суперкокосове печиво, яке готує моя  донька Дарія. Враховуючи те, що вона любить солоденьке, але не любить витрачати на його приготування багато часу, дане печиво є ідеальним і за смаком, і за витратами сил і часу.

Ще одна назва цього печива - "Монблан". Так його називає мій син Данило, коли печиво сформовано у формі пірамідою.

Інгредієнти:

250 г кокосової стружки,

150 г цукру,

3 яйця


Приготування: всі інгредієнти змішати, сформувати з них кульки або пірамідки, викласти їх на вистелене пергаментом деко і випекти при температурі 190 °С 25 хвилин (до появи легкої золотинки). Дати охолонути і тоді зняти з пергаменту.



Немає коментарів:

Дописати коментар