Інгредієнти:
60 г масла,
2/3 склянки води,
сіль,
1 ст.л. цукру,
ваніль на кінчику ножа або 0,5 пак. ванільного цукру,
2/3 скл. борошна,
2 яйця,
300 г олії (для смаження пончиків),
цукрова пудра для посипання пончиків
Приготування:
Довести до кипіння воду з маслом, цукром, сіллю, ваніллю і в киплячу суміш додати борошно. Зняти з вогню і все швидко вимішати до однорідності, щоб тісто заварилося. Дати трішки охолонути.
По одному додати 2 яйця, теж гарно вимішати.
Олію налити в сковорідку чи казанок, гарно прогріти.
Викласти тісто в кондитерський мішок і видавлювати пончики в розігріту олію. Смажити їх з двох сторін до золотистого кольору. Після витягування бажано викласти на паперову серветку, щоб та ввібрала в себе зайву олію.
Чурроси посипати цукровою пудрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар