Вперше спробувала цей пиріг у своєї сестри в гостях і його смак надійно засів у підсвідомості - смачно та дуже шоколадно. А коли сестра сказала, що готується він легко та швидко - без вагань віднесла його рецепт до улюблених.
Інгредієнти (1 склянка = 200 мл):
1 скл. молока,
1 скл. цукру,
1 скл. какао-порошку,
1 скл. олії рафінованої (без запаху),
2 яйця,
1 скл. борошна,
1 пак. (10 г) розпушувача,
ваніль на кінчику ножа або 1/2 пакетика ванільного цукру.
Приготування:
1 скл. цукру змішати з 1 скл. какао-порошку, додати 1 скл. молока та 1 скл. олії, все збити до однорідного стану, розчинення цукру і появи певного загустіння маси.
Отриману масу розділити на 2 частини. Одну частину відставляємо в сторону, а до іншої додаємо:
2 яйця, 1 скл. борошна, ваніль та розпушувач. Все гарно перемішуємо та виливаємо у змащену маслом і посипану сухарями або припорошену борошном форму.
Випікаємо 25 хв. при т-рі 180°С.
Гарячий бісквіт заливаємо другою частиною шоколадної суміші і залишаємо до повного вихолодання.
Пиріг виходить щільної структури, досить вологий, ситний і супер-шоколадний.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, сладкое, солодке, до чаю, к чаю, для детей, для дітей, наши любимые рецепты, палпатіна, наші улюблені рецепти, палпатина, быстро, швидко, на каждый день, на кожен день, молоко, яйца, яйця, какао, солодка випічка, сладкая выпечка, шоколадна випічка, десерт, шоколадная выпечка, на олії, олія, масло подсолнечное, на праздник, на пикник, на природу, в школу, на свято, до чаю, швидко, на пікнік
Немає коментарів:
Дописати коментар