Це мій фірмовий, улюблений торт-медовик: надзвичайно ніжний та смачний, не приторний, без надлишкового смаку меду. Єдиний недолік - він дуже швидко закінчується і його завжди хочеться ще.
Інгредієнти:
2 яйця,
1 скл. цукру,
2 ст.л. меду,
1 ч.л. з верхом соди,
150 г масла,
3 скл. борошна
Для крему:
сметана,
цукор
Також я використовую грецькі горіхи
Приготування:
2 яйця гарно розтерти з 1 склянкою цукру та 2 ст.л. меду.
Додати 1 ч.л. з верхом соди та 150 г розтопленого масла.
Все перемішати, додати 3 склянки борошна, ложкою замісити тісто, яке буде м'яким та липким.
Тісто розділити на 6 частин.
Деко щедро посипати борошном, покласти 1/6 частинку тіста
Зверху знову щедро посипати борошном.
Розкачати корж (коржі можна розкачувати дуже тонко, при випіканні вони будуть підійматися.
Сформувати корж круглої форми, обрізавши надлишок тіста.
Випікати при 200°С 2-3 хвилини.
Коли готові коржі охолонуть, перемістити їх сметанним кремом (поверх крему можна посипати подрібненими смаженими грецькими горіхами).
Зверху торт можна прикрасити також горіхами, або подрібненими на крихту обрізками з коржів.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, сладкое, солодке, до чаю, к чаю, для детей, для дітей, наши любимые рецепты, палпатіна, наші улюблені рецепти, палпатина, яйця, яйца, мед, солодка випічка, сладкая выпечка, на праздник, в школу, на свято, до чаю, медовик, медовий торт, торт-медовик, медова випічка, випічка з медом, сметанний крем, медовая выпечка, выпечка с мёдом, сметанный крем, орехи, горіхи, торти
Немає коментарів:
Дописати коментар