Це печиво - справжня насолода для любителів горіхів, оскільки в ньому мінімум борошна та максимум горіхів, насіння та інших улюблених корисностей.
Інгредієнти:
2 скл. грецьких горіхів
0,5 склянки родзинок (або різаної кураги чи інших улюблених в'ялених ягід, фруктів або всього перерахованого разом)
За бажанням можна додати жменьку насіння кунжуту, льону, соняшника тощо
3 яйця
3/4 скл. цукру
3 ст.л. без верху борошна
Приготування:
Горіхи подрібнити ножем або качалкою (не дуже дрібно).
Додати 0,5 склянки родзинок, насіння.
3 яйця
3/4 скл. цукру
3 ст.л. без верху борошна
Приготування:
Горіхи подрібнити ножем або качалкою (не дуже дрібно).
Додати 0,5 склянки родзинок, насіння.
Окремо змішати 3 яйця з 3/4 склянки цукру та додати яєчну суміш до горіхів.
Також додати дрібку солі та 3 ст. л. борошна (борошна в ложку набирати без гірки).
Все гарно перемішати.
Деко вистелити фольгою, фольгу змастити олією та викласти на неї тонким шаром горіхову суміш.
Випікати при 170°С.
Час випікання залежить від духовки (я орієнтуюсь на появу смачного горіхового аромату та появу потемніння по краю коржа).
Ще гарячим корж печива зняти з фольги, розрізати на невеликі шматочки (після вихолонення фольга знімається гірше та печиво стає крихкішим, тож різати його менш зручно).
Немає коментарів:
Дописати коментар