субота, 14 грудня 2019 р.

Чебуреки із заварного тіста


Інгредієнти:
Для тіста:
0,5 скл. води
50 г масла або олії
1 яйце
3 скл. борошна
сіль

Начинка:
М'ясний фарш
сіль
перець чорний мелений
вода холодна
зелень (за бажанням)

Приготування:
0,5 склянки води закип'ятити з 50 г масла або олії

В киплячу суміш додати дрібку солі та 3 склянки борошна



 все гарно вимішати, додати 1 яйце, замісити м'яке тісто та залишити його хвилин на 20 відпочити.



М'ясний фарш посолити та поперчити за смаком, додати зелень та холодну воду, щоб фарш став як рідка сметана, тоді він буде легко розмащуватися по тісту, а всередині чебурека утворюватиметься смачненький м'ясний бульйон.

Тісто розділити на невеличкі шматочки. Кожен шматочок розкачуємо якомога тонше.


Половину розкачаного пласта намащуємо фаршем та накриваємо другою половиною. 



Краї защіпуємо.



Надлишок тіста обрізаємо.



Смажимо на сковорідці на олії з двох сторін.














кулінарний блог рецепт покроково рецепт з фото  в дорогу з собою кулинарный блоu рецепты с фото пошаговый рецепт с собой фарш м'ясо мясо заварне тісто заварное тесто тесто для чебуреков чебуреки чебурек тісто для чебуреків рецепт чебуреков рецепт чебуреків на пікнік на пикник тесто для жарки тісто для жарки удачное тесто для чебуреков вдале тісто для чебуреків страви з фаршем блюда с фаршем

Немає коментарів:

Дописати коментар