Вино має насичений смак та густий червоний колір.
Інгредієнти:
2,5 л ожини (не митої)
0,5 л цукру
Ожину засипати в банку чи бутиль шарами, пересипаючи їх цукром.
Гарно все струсити, щоб ожина переміщалася з цукром.
Інгредієнти:
2,5 л ожини (не митої)
0,5 л цукру
Ожину засипати в банку чи бутиль шарами, пересипаючи їх цукром.
Гарно все струсити, щоб ожина переміщалася з цукром.
Закрити марлею та залишити на 3 дні, щоб ягоди пустили сік (слідкувати, щоб верхні ягоди не почали псуватися, періодично струшувати їх).
Потім закрити банку резиновою рукавичкою, в якій голкою зробити 1 прокол, та залишити бродити на 60-90 днів (у мене бродить менше).
Коли бродіння закінчить, відцідити ягоди, наливку перелити у скляні пляшки.
Немає коментарів:
Дописати коментар