пʼятниця, 9 листопада 2018 р.

Салат "Тальнівський" (підходить для тарталеток)






Назва салату походить від назви міста, в якому живе наша кума Наташа, адже саме від неї отримано цей рецепт, після неодноразового його поїдання в Тальному.
Салат надзвичайно смачний та ситний, а ще він ідеально підходить для наповнення тарталеток.

Інгредієнти:
300 г курячого м'яса;
4 яйця;
2 ст. л. молока або сметани (не обов'язково);
2 середні морквини;
1 банка консервованої кукурудзи;
сіль;
чорний мелений перець;
майонез.

300 г курячого м'яса відварити, дати йому охолонути та порізати соломкою.


2 середні морквини почистити, потерти на великій (буряковій) тертці та підсмажити на невеликій кількості олії.



4 яйця легенько збити виделкою до однорідності, додати трішки молока чи сметани (можна і без них), посолити та зісмажити тонкий омлет. Коли омлет охолоне, порізати його соломкою.


З консервованої кукурудзи злити рідину, кукурудзу додати до інших інгредієнтів. Все перемішати, заправити майонезом та за смаком додати сіль, мелений чорний перець.

Такий салатик дуже гарно виглядає як наповнювач для закусочних тарталеток чи еклерів.








покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, закуска, закуски, для гостей, на праздничный стол, на праздник, на ужин, перекус, тарталетки, салат. майоез, омлет, курка, курятина, кукурудза. морква, закуски, Тальне, для тарталеток, курица, куриное мясо, салат с майонезом, салат з майонезом, смачний салат, вкусный салат, сытный салат, рецепт салата, салат на праздник, праздничный стол, святковий стіл, салат для закусок, праздничное меню, любимый салат, наши любимые рецепты, папатина, палпатіна, наші улюблені рецепти, святкове меню. улюблений салат

Немає коментарів:

Дописати коментар