Такий напій - спасіння від спраги у спекотний літній день та гарний спосіб використання фіолетового базиліку, який трансформується у лимонад такого насиченого, цікавого кольору. Робиться лимонад без особливого якогось рецепту, "на око", адже кількість цукру та кислоти кожен регулює для себе, тому в рецепті їх кількість є орієнтовною.
Інгредієнти:
великий пучок фіолетового базиліку
цукор - 2-5 ст. л.
лимонна кислота - 1/4-1/2 ч.л. (можна замінити лимонним соком)
вода - близько 3 літри кип'ятку
Приготування:
Базилік помити та скласти на дно 3-літрової банки або у каструлю
Поверх базиліку всипати 2 ст. л. цукру та 1/4 ч.л. лимонної кислоти та залити все кип'ятком. Трішки розколотити лимонад спробувати його на достатність цукру та кислоти, якщо чогось не
вистачає - додати ще.
Дати настоятися, щоб напій наситився кольором та охолонув.
Настояний лимонад, який охолонув, поставити в холодильник для ще більшого охолодження, після чого можна сміливо дивувати оточуючих напоєм цікавого кольору та смаку.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, лимонад, напій, базилік, базиліковий лимонад, лимонад з базиліку, напої, базилик, базиликовый лимонад, лимонад из базилика, напиток. напитки, безалкогольные напитки, рецепт лимонада, базилик, напиток из базилика
Немає коментарів:
Дописати коментар