середа, 21 лютого 2018 р.

Кукурудзяні оладки з горіхами



Вперше подібними оладками мене пригостила моя сестра. Смак дуже сподобався, хоча він не схожий на смак звичних нам оладок (кукурудзяні мають щільну структуру, вони не пухкі).

Для тіста:
дрібна кукурудзяна крупа (як манка) - 1,5 скл.
сметана - 1 скл.
яйця - 2 шт.
сіль (за смаком)
цукор (за смаком)
ваніль
борошно - 3-4 стол. ложки
горіхи грецькі (кількість - за смаком)
0,5 ч.л. соди (погасити оцтом)
насіння льону (за бажанням)

Кукурудзяну крупу залити сметаною, перемішати та дати постояти 30 хв.
Далі додати яйця, сіль, цукор, ваніль, соду, гашену оцтом, та борошно.
Все перемішати, додати подрібнені горіхи (кришу ножем, не дуже дрібно) та насіння льону.


Смажити на невеликій кількості олії з двох сторін.






Немає коментарів:

Дописати коментар