Для приготування тіста нам знадобиться:
200 г творога
2 ст.л. сметани
1 яйце
0,5 ч.л. солі
1-2 ст.л. цукру
ваніль
0,5 ч.л. соди
2-2,5 скл. борошна (залежатиме від творога).
Приготування:
Творог перетерти зі сметаною
Окремо розтерти з цукром, сіллю та ваніллю яйце, додати його до творога
Домішати сюди соду
Поступово додавати борошно, щоб вийшло м'яке, нетуге тісто
Залишити тісто на 10 хвилин відпочити
Поверхню підсипати борошном та розкачувати на ній тісто товщиною 0,5 см
Вирізати пишки у формі бубликів (або будь-якої іншої форми, наприклад, паличок)
Смажити на невеликій кількості олії з двох сторін
Ще гарячими обвалювати в цукровій пудрі.
кулінарний блог рецепт покроково рецепт з фото творог пишки пончики творожні солодощі смаколики до чаю випічка солодке цукрова пудра в дорогу з собою гостинець поньчики пышки сладости выпечка к чаю кулинарный блок рецепты с фото пошаговый рецепт творог кисломолочные продукты сахарная пудра с собой рецепты с творогом сладкое
Немає коментарів:
Дописати коментар