Цей салат готую на всі застілля. В якості його характеристики може слугувати фраза одного нашого гостя: "В ньому є щось таке, що його їси, їси і ще хочеться". При цьому він дуже легкий в приготуванні, а інгредієнти дуже прості.
Для салату потрібно:
варене м'ясо (свинне або куряче)
яблука кисло-солодкі
сир твердий
яйця варені (можна без них)
майонез
підстмажені горіхи (по бажанню)
Варене м'ясо порізати кубиками
Цибулю теж порізати кубиками та замаринувати (залити на хвилину кип'ятком, потім його злити і заправити цибулю сіллю, цукром та оцтом для приємної кислинки).
Змішати цибулю з м'ясом, викласти рівномірним шаром по дну посуду, на якому будемо формувати салат.
Зробити сіточку з майонезу.
За бажанням, зверху потерти на буряковій тертушці варені яйця, розрівняти рівномірним шаром, покрити майонезною сіточкою, трішки присохлими (шар з вареними яйцями не обов'язковий, без нього смак салату не страждає).
Наступним шаром потерти на буряковій тертушці яблука і теж покрити майонезною сіточкою.
Далі також на буряковій тертушці потерти твердий сир та покрити його зверху майонезом.
Можна салат злишити в такому вигляді.
А можна, по бажанню, верх салату прикрасити смаженими горішками.
рецепт салату, салат з курятиною, рецепт покроково, рецепт з фото, кулінарний блог, салат з майонезом, майонез, горошок, цибуля, м'ясний салат, салат з маринованою цибулею, маринована цибуля, до святкового столу, для гостей, кулинарный блог, рецепты с фото, пошаговые рецепты, салат с мясом, салат с курицей, мясо отварное, горошек, лук, маринованный лук, салат с майонезом, к праздничному столу, для гостей, мясной салат, любимые салаты
Немає коментарів:
Дописати коментар