понеділок, 1 січня 2018 р.

Соус сливовий до м'яса

Чіткого рецепту цього соусу немає, все готується на власний смак. Є лише основа, до якої кожна господиня може додати щось своє.
Ми дуже полюбляємо такий соус до м'яса та до смаженої картоплі.

Сливи почистити від кісточок та перемолоти на м'ясорубці.



Поставити отримане сливове пюре варитися на невеликий вогонь (бажано в посудині з товстим дном, щоб менше пригорало), додати туди цукор, сіль та улюблені спеції за смаком.
В моєму варіанті такими спеціями є "Духм'яна суміш спецій для м'яса-гриль".
Для різноманітності можна ще додавати червоний перець, часник або будь-які інші прянощі, які ви полюбляєте.


Проварити соус хвилин 15 та закрити в стерилізовані банки, перевернути їх договори дном поки не охолонуть.


Немає коментарів:

Дописати коментар