Вдалий рецепт маринування помідорів: тут збалансовано сіль та цукор, дуже доречна порція оцту та апетитний аромат часничку.
При цьому приготування дуже просте.
Середнього розміру помідори помити
Покласти їх у банки та залити їх окропом (киплячою водою).
Залишити помідори так хвилин на 10, щоб вони гарно прогрілися.
Тим часом зварити маринад:
1,5 л води
100 г цукру
1 ст. л. солі (не йодованої!!!)
100-120 г оцту 9% (оцет влити в самому кінці, коли маринад закипить).
Також, поки маринад закипає, почистити часник та потерти його на буряковій тертці.
Після закіпання маринад виключити.
Злити воду з банок
Поверх помідорів у кожну банку покласти столову ложку тертого на буряковій тертці часнику (1 стол. ложка часнику розрахована на 3-літрову банку, тому якщо закривати помідори в менших банках, кількість часнику відповідно зменшити).
Одразу залити помідори щойно звареним маринадом, банки закатати, перевернути догори дном та укутати до повного вистигання.
кулінарний блог, помідори, помідори мариновані, консервація, консервування, помідори під снігом, помідори консервовані, помідори на зиму, заготовки на зиму, часник, маринад, маринад для помідорів, покроковий рецепт, рецепт з фото, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, помидоры, консервирование помидор, консервация, заготовки на зиму, заготовка помидор на зиму, соленья и маринады, маринад, маринованные помидоры, чеснок
Немає коментарів:
Дописати коментар