четвер, 28 грудня 2017 р.

Салат із серця



Один з моїх улюблених м'ясних салатів. Його дуже часто готує моя мама, тому він для мене має особливий смак - смак дому.

Для салату знадобляться:
свинне чи теляче серце
цибуля
горошок консервований
майонез
білки з варених яєць (по бажанню)

Серце відварити до готовності, остудити та нарізати соломкою


Цибулю нарізати півкільцями та замаринувати (залити на 1-2 звилини кип'ятком, потім злити, обдати золодною водою та заправити оцтом, щоб була кисленька)


До нарізаного соломкою серця та маринованої цибулі додати консервований горошок.


По бажанню, можна додати також в цей салат нарізані соломкою яєчні білки. тоді салат буде ніжнішим.


Все перемішати.


Заправити невеликою кількістю майонезу, підсолити за смаком та насолоджуватися!






рецепт салату, салат із серця, серце варене, субпродукти, рецепт покроково, рецепт з фото, кулінарний блог, салат з майонезом, майонез, горошок, цибуля, м'ясний салат, салат з маринованою цибулею, маринована цибуля, до святкового столу, для гостей, кулинарный блог, рецепты с фото, пошаговые рецепты, салат из сердца, сердце отварное, горошек, лук, маринованный лук, салат с майонезом, к праздничному столу, для гостей, мясной салат, любимые салаты, субпродукты, сердце

Немає коментарів:

Дописати коментар