понеділок, 4 грудня 2017 р.

Салат з капусти "Яскравий" (маринований)


Дуже вдалий рецепт салату з капусти, який окрім чудового смаку має ще один величезний плюс - він досить довго може зберігатися в холоді, тож, плануючи прихід гостей, його можна приготувати заздалегідь.

Інгредієнти:
2 кг капусти
2 шт. солодкого болгарського перцю (бажано різних кольорів, тоді салат буде яскравішим)
4 шт. яблук
3 шт. моркви
1 цибулина
петрушка

Для маринаду:
200 г олії
100 г цукру
4-5 ч.л. солі
перець мелений
200 г 5% оцту (або 110-120 г 9% оцту)

Капусту нашинкувати


Перець порізати


Моркву натерти на буряковій тертці (або "по-корейськи")


Яблука почистити від шкірки і також натерти на буряковій тертушці


Цибулю нарізати тоненькими півкільцями


Петрушку дрібно порізати (можна використовувати також морожену петрушку)


Все разом перемішати.


Зварити маринад (оцет додавати в самому кінці і як тільки все закипить - виключити).


Киплячим маринадом залити салат, перемішати.


Салат можна їсти як одразу, так і протягом тривалого часу після приготування, зберігаючи його в холодильнику.








капуста, сала з капусти, перець болнарський, яблука, яблуко, петрушка, цибуля, морква, маринад, салат маринований, салат тривалого зберігання, для гостей, на святковий стіл, салат з маринадом, салат з капусти, салат яскравий, на свято, салати, покроковий рецепт, рецепт з фото, рецепт покроково, кулінарний блог, палпатіна, смачний салат з капусти, наші улюблені рецепти, салат из капусты, капустный салат, овощной салат, салат маринованный, наши любимые рецепты, палпатина, кулинарный блог, пошаговые рецепты, пошаговый рецепт, рецепт с фото, рецепт вкусного салата, яблоко, яблоки, морковь, лук, салат с маринадом, салат длительного хранения, для гостей, на праздничный стол, к праздничному столу, на праздник, можно приготовить заранее, можна приготувати раніше, можна приготувати заздалегідь, салат пёстрый

Немає коментарів:

Дописати коментар