Страва з дитинства. Мама нечасто готувала такі грінки, але запам'яталися вони на все життя, а тепер страва прижилася і полюбилася всім і у моїй сім'ї.
Хліб нарізати на рівномірні скибки товщиною 1-1,5 см (у нас найчастіше хліб "Український").
В кожній скибці вирізати всередині м''якиш - це буде місце "рамочка" для яйця.
Рамочки та м'якиші підсмажуємо на сковорідці на олії з однієї сторони та перевертаємо на іншу.
Всередину хлібної "рамочки" виливаємо яйце
Солимо та перчимо (по бажанню)
Коли яйце достатньо піджариться, перевертаємо грінку з яйцем на іншу сторону, щоб поверхня яйця теж приготувалася. Для любителі яєць "всм'ятку" достатньо просто потримати до утворення скоринки на яйці. Якщо ж потрібно, щоб яйце приготувалося повністю - можна накрити сковорідку кришкою на пару хвилин, щоб жовток затвердів.
яйця грінки яйце страва з яйцями перекус на пікнік у поїздку кулінарний блог рецепт з фото покровокий рецепт грінки з яйцем грінки жарені гренки жаренные гренки с яйцом на природу на пикник рецепт с фото кулинарный блог пошаговые рецепты яйца яйцо хлеб хліб
Немає коментарів:
Дописати коментар