вівторок, 1 серпня 2017 р.

Яблука печені з горіховою начинкою


Такі яблука - смак дитинства, адже готує їх мама і більше ні у кого я таких не зустрічала.

Нам  потрібно:
яблука (бажано кисло-солодкі, але не принципово)
грецькі горіхи
цукор
яйця

Приготування начинки (кількість залежить від кількості яблук, які плануємо запікати - з розрахунку столова ложка з гіркою готової начинки на 1 яблуко):
горіхи підсмажити і перемолоти м'ясорубкою або подрібнити в блендері,


змішати з цукром (кількість цукру - за смаком) та додати
яйце (1 чи більше - залежить від кількості горіхів, щоб всі горіхи з цукром гарно обмішалися і не були сухими)


Далі готуємо яблука: миємо і вирізаємо серединки, щоб вийшли такі собі "бочечки" (мені зручно ножем зрізати "кришечку" з яблука і потім ложкою вирізати серединку, щоб при цьому залишилось денце).


Начинити яблука горіховою пастою.


Запекти в духовці до готовності яблук.






яблука з горіхами, яблука з горіховою начинкою, яблука печені, яблука фаршировані, горіхи, яблука, яйця, дечерт, солодке, для дітей, на свято, покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, яблоки, яблоки печёные, яблоки с орехами, яблоки фаршированные, яблоки с ореховой начинкой, сладкое, для детей, на праздник, кулинарный блог, пошаговый рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар