Такі яблука - смак дитинства, адже готує їх мама і більше ні у кого я таких не зустрічала.
Нам потрібно:
яблука (бажано кисло-солодкі, але не принципово)
грецькі горіхи
цукор
яйця
Приготування начинки (кількість залежить від кількості яблук, які плануємо запікати - з розрахунку столова ложка з гіркою готової начинки на 1 яблуко):
горіхи підсмажити і перемолоти м'ясорубкою або подрібнити в блендері,
змішати з цукром (кількість цукру - за смаком) та додати
яйце (1 чи більше - залежить від кількості горіхів, щоб всі горіхи з цукром гарно обмішалися і не були сухими)
Начинити яблука горіховою пастою.
Запекти в духовці до готовності яблук.
яблука з горіхами, яблука з горіховою начинкою, яблука печені, яблука фаршировані, горіхи, яблука, яйця, дечерт, солодке, для дітей, на свято, покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, яблоки, яблоки печёные, яблоки с орехами, яблоки фаршированные, яблоки с ореховой начинкой, сладкое, для детей, на праздник, кулинарный блог, пошаговый рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар