вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Економ-тісто для піци, рогаликів (дріжджове на кефірі). Рогалики з вишнями



Інгрідієнти для тіста:
1 скл. кефіру або кислого молока трішки підігріти, щоб не було холодне і додати
1 ч.л. сухих дружджів
1 ст. л. цукру.
Дати дріжджам підійти та додати сюди
0,5 скл. олії рафінованої (без запаху),
0,5 ч.л. солі,
3 скл. борошна.


Приготування:

1 скл. кефіру або кислого молока трішки підігріти, щоб не було холодне і додати 1 ч.л. сухих дружджів та 1 ст. л. цукру.
Дати дріжджам підійти





 

Замісити м'яке тісто та залишити його хвилин на 20 підходити.





Далі сформувати з тіста піцу чи рогалики (ми особливо полюбляємо з нього рогалики з вишнями).
 
 
 

Рогалики перед випіканням змастити збитим яйцем та можна посипати цукром (або цукром з корицею).






Випікати при т-рі 200 град. С до готовності.







тісто, тісто для піци, піца, рогалики, дріжджове тісто, тісто на кефірі, рогалики, тісто для рогаликів, економ-тісто, рецепт приготування дріжджового тіста, покроковий рецепт, кулінарний блог, рецепти випічки, випічка, тесто, дрожжевое тесто, пошаговый рецепт, кулинарный блог, выпечка, рецепты выпечки, тесто для пиццы, пицца, рогалики, тесто для рогаликов, економ-рецепт, эконом-тесто, эконом-рецепт, без яиц, без яєць, рогалики з вишнями, рогалики с вишней

Немає коментарів:

Дописати коментар