Рецепт взятий з просторів Інтернет та пристосований до власних уподобань.
3 кг кабачків та 0,5 кг моркви (кабачки та морква чищені, кабачки беру не дуже молоді, в них менше соку, м'яку серединку вичищаю ложкою) натерти на спецальній тертушці (я тру комбайном з використанням диску для моркви по-корейськи).
0,5 кг цибулі нарізати тонкими півкільцями
6 шт. солодкого болгарського перцю нарізати соломкою (якщо брати червоний чи жовтий перець, салат буде ще яскравішим)
2-3 головки часнику видавити або натерти на дрібній буряковій тертушці (мені більше подобаєтьсянатертий часничок)
Мілко порізати пучок петрушки (кількість - за смаком).
Всі нарізані овочі та зелень змішати та заправити салат:
1 склянка рафінованої соняшникової олії;
200 г цукру;
2 ст. л. солі;
спеції для моркви по-корейськи або мелений коріандр - 1 пак.;
200 г оцту (додавати частинами, вимішувати салат та куштувати його на смак - можливо вся кількість оцту не знадобиться, це залежить від якості оцту, який використовується).
Салат гарно вимішати, дати трішки постояти і можна куштувати - дуже смачно, нічим не поступається корейським салатикам з інших овочів. всі, хто куштували цей салат, не можуть визначити з чого він зроблений та щиро дивуються, коли дізнаються що це звичайні кабачки.
Сирий салатик досить довго зберігається в холодильнику.
Також кабачки по-корейськи можна законсервувати на зиму: розкласти по пілітровим баночкам, простерилізувати їх по 40 хв., закатати та укутати до повного вистигання.
З двох порцій овочів вийшло 17 баночок по 0,5 л консервованих та близько 2 л ми з'їли цього салату сирим.
кабачки, рецепты из кабачков, блюда из кабачков, корейские салаты, по-корейски, консервирование, заготовки на зиму, консервування, консервація, страви із кабачків, рецепти, покрокові рецепти, пошаговые рецепты, кабачок, страви із кабачків, рецепты из кабачков, блюда из кабачков, что приготовить из кабачков
3 кг кабачків та 0,5 кг моркви (кабачки та морква чищені, кабачки беру не дуже молоді, в них менше соку, м'яку серединку вичищаю ложкою) натерти на спецальній тертушці (я тру комбайном з використанням диску для моркви по-корейськи).
0,5 кг цибулі нарізати тонкими півкільцями
6 шт. солодкого болгарського перцю нарізати соломкою (якщо брати червоний чи жовтий перець, салат буде ще яскравішим)
2-3 головки часнику видавити або натерти на дрібній буряковій тертушці (мені більше подобаєтьсянатертий часничок)
Мілко порізати пучок петрушки (кількість - за смаком).
Всі нарізані овочі та зелень змішати та заправити салат:
1 склянка рафінованої соняшникової олії;
200 г цукру;
2 ст. л. солі;
спеції для моркви по-корейськи або мелений коріандр - 1 пак.;
200 г оцту (додавати частинами, вимішувати салат та куштувати його на смак - можливо вся кількість оцту не знадобиться, це залежить від якості оцту, який використовується).
Салат гарно вимішати, дати трішки постояти і можна куштувати - дуже смачно, нічим не поступається корейським салатикам з інших овочів. всі, хто куштували цей салат, не можуть визначити з чого він зроблений та щиро дивуються, коли дізнаються що це звичайні кабачки.
Сирий салатик досить довго зберігається в холодильнику.
Також кабачки по-корейськи можна законсервувати на зиму: розкласти по пілітровим баночкам, простерилізувати їх по 40 хв., закатати та укутати до повного вистигання.
З двох порцій овочів вийшло 17 баночок по 0,5 л консервованих та близько 2 л ми з'їли цього салату сирим.
кабачки, рецепты из кабачков, блюда из кабачков, корейские салаты, по-корейски, консервирование, заготовки на зиму, консервування, консервація, страви із кабачків, рецепти, покрокові рецепти, пошаговые рецепты, кабачок, страви із кабачків, рецепты из кабачков, блюда из кабачков, что приготовить из кабачков
Немає коментарів:
Дописати коментар