В такому вигляді печінковий паштет можна подавати як окремими шматочками (він гарно тримає форму), так і використовувати для намащування на хліб.
600-700 г печінки
3 морквини
3 цибулини
200 г вівсяних пластівців (якщо не швидкого приготування - їх потрібно буде перемолоти)
3 яйця
сіль
перець
Приготування:
Моркву почистити, помити, натерти на тертці.
Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями.
Моркву та цибулю підсмажити на невеликій кількості олії.
Перемолоти вівсяні пластівці на борошно (якщо плоастівці швидкого приготування - можна не молоти).
Потім перемолоти печінку та смажені моркву з цибулею.
Додати яйця, сіль, спеції.
Все гарно перемішати (звернути увагу, щоб борошно з мелених вівсяних пластівців не збилося в грудочки).
Форму для запікання вистелити пергаментом, вилити в неї печінкову суміш.
Запікати приблизно 45-50 хвилин при т-рі 200 град. С.
Немає коментарів:
Дописати коментар