пʼятниця, 7 лютого 2025 р.

Салат з помідорів з петрушкою та гірчицею

 


Дуже смачний, пікантний салат. Велика кількість зелені петрушки чудово гармонією з усіма інгредієнтами.

Інгредієнти (орієнтовно):

Свіжі помідори - 0,5 кг

Зелень петрушки - не менше 1 великого пучка.

Гірчиця в зернах ("Французька") - від 3 ст.л.

Сіль

Перець чорний мелений (за бажанням)

Олія (для заправки салату)



приготування:

Помідори помити, порізати довить великими кубиками (приблизно 1,5-2 см величиною).

Зедень петрушки помити, дрібно нарізати, додати до помідорів. В цьому салаті петрушки має бути багато, вона як один із основних інгредієнтів на рівні з помідорами.

Додати не менше 3 ст.л. "Французької" гірчиці (в зернах). Вона тут тенж є одним з основних інгредієнтів, її має бути багато.

Заправити салат сіллю, меленим чорним перцем та олією.


Немає коментарів:

Дописати коментар