Дуже смачний, пікантний салат. Велика кількість зелені петрушки чудово гармонією з усіма інгредієнтами.
Інгредієнти (орієнтовно):
Свіжі помідори - 0,5 кг
Зелень петрушки - не менше 1 великого пучка.
Гірчиця в зернах ("Французька") - від 3 ст.л.
Сіль
Перець чорний мелений (за бажанням)
Олія (для заправки салату)
приготування:
Помідори помити, порізати довить великими кубиками (приблизно 1,5-2 см величиною).
Зедень петрушки помити, дрібно нарізати, додати до помідорів. В цьому салаті петрушки має бути багато, вона як один із основних інгредієнтів на рівні з помідорами.
Додати не менше 3 ст.л. "Французької" гірчиці (в зернах). Вона тут тенж є одним з основних інгредієнтів, її має бути багато.
Заправити салат сіллю, меленим чорним перцем та олією.
Немає коментарів:
Дописати коментар