За цим рецептом виходять досить тонкі млинці, які не рвуться.
Інгредієнти:
3 яйця,
2 склянки молока,
1,5 склянки борошна,
3 ст.л. олії,
1 ст.л цукру (можна без нього, особливо якщо млинці будуть з немолодою начинкою),
дрібка солі,
1 склянка крутого окропу
Приготування:
Яйця збити виделкою з сіллю та цукром, додати 1 склянку молока та ще трішки збити.
Додати 1,5 склянки борошна, розмішати до однорідного стану.
Додати ще 1 склянку молока та 3 ст.л. олії, гарно розмішати.
Повільно влити 1 склянку окропу, помішуючи тісто.
Сковорідку розігріти та перед першим млинцем злегка змастити олією. Далі сковорідку змащувати не потрібно. Смажити млинці з двох сторін.
Немає коментарів:
Дописати коментар