понеділок, 2 січня 2023 р.

Млинці тонкі (налисники) на окропі

 За цим рецептом виходять досить тонкі млинці, які не рвуться.


Інгредієнти:

3 яйця,

2 склянки молока,

1,5 склянки борошна,

3 ст.л. олії,

1 ст.л цукру (можна без нього, особливо якщо млинці будуть з немолодою начинкою),

дрібка солі,

1 склянка крутого окропу


Приготування:

Яйця збити виделкою з сіллю та цукром, додати 1 склянку молока та ще трішки збити.

Додати 1,5 склянки борошна, розмішати до однорідного стану.

Додати ще 1 склянку молока та 3 ст.л. олії, гарно розмішати.

Повільно влити 1 склянку окропу, помішуючи тісто.

Сковорідку розігріти та перед першим млинцем злегка змастити олією. Далі сковорідку змащувати не потрібно. Смажити млинці з двох сторін.



Немає коментарів:

Дописати коментар