Рецепт-виручалочка, коли хочеться щось смачненьке, швидко і з мінімального набору інгредієнтів.
Інгредієнти:
3 яйця,
1 скл. цукру,
1 скл. борошна,
5 яблук (можна також до яблук додати вишні, малину, абрикоси),
2 ст.л цукру + 1 ст.л. кориці (для посипання)
Приготування:
Яйця збити з цукром до стану пишної маси (маса має збільшитися в кілька разів).
Повільно, рухами знизу вверх, частинами домішати до яєчної маси борошно.
Форму змастити вершковим маслом і припорошити борошном. Вили тісто, розрівняти його та зверху викласти порізані яблука.
Поверх яблук пиріг посипати цукром, перемішаним з корицею. Можна також викласти невеликі шматочки вершкового масла.
Випікати пиріг при температурі 170°С.
Для приготування шарлотки на все деко я роблю подвійну порцію тіста.
Немає коментарів:
Дописати коментар