Інгредієнти:
1 кг моркви,
1 кг цибулі,
1 кг болгарського перцю (за бажанням),
1 кг помідорів (за бажанням),
багато петрушки (чи іншої зелені, хто яку любить додавати в суп),
сіль не йодована (в пропорції 1:8 до ваги овочів)
Приготування:
всі овочі та зелень помити, почистити та перемолоти (крім помідорів, їх краще дрібно різати).
Вагу овочів, які взято для приготування приправи, поділити на 8 - отримаємо вагу солі, яку потрібно до цих овочів додати (можна брати трішки меншу кількість солі).
Перемішати овочі, зелень, сіль, розкласти в сухий, чистий посуд і поставити в холодильник. Частину приправи можна заморозити.
При приготуванні супів додавати кілька ложок приправи. Важливо пам'ятати, що в ній є сіль, тож суп солити вже не потрібно!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар