субота, 21 листопада 2020 р.

Свіжа овочева приправа для супу

 


Інгредієнти:

1 кг моркви,

1 кг цибулі,

1 кг болгарського перцю (за бажанням),

1 кг помідорів (за бажанням),

багато петрушки (чи іншої зелені, хто яку любить додавати в суп),

сіль не йодована (в пропорції 1:8 до ваги овочів)

Приготування:

всі овочі та зелень помити, почистити та перемолоти (крім помідорів, їх краще дрібно різати).

Вагу овочів, які взято для приготування приправи, поділити на 8 - отримаємо вагу солі, яку потрібно до цих овочів додати (можна брати трішки меншу кількість солі).

Перемішати овочі, зелень, сіль, розкласти в сухий, чистий посуд і поставити в холодильник. Частину приправи можна заморозити.

При приготуванні супів додавати кілька ложок приправи. Важливо пам'ятати, що в ній є сіль, тож суп солити вже не потрібно!!!



Перемелена морква з цибулею та петрушкою мені нагадують приправу "10 овочів".


Немає коментарів:

Дописати коментар