Такий салат швидко готується, смачний, підійде як на повсякдень, так і для святкового столу. Для мене додатковою його перевагою є відсутність майонезу.
Інгредієнти:
1 баночка консервованого тунця для салату,
2 свіжих огірка,
1 банка консервованої кукурудзи,
4 варених яйця,
зелена цибуля (за бажанням),
дрібка солі.
Приготування:
Варені яйця та свіжі огірки порізати кубиками,
додати консервовану кукурудзу та м'ясо тунця (тунець додавати незадовго до подачі, щоб салат не стік).
За бажанням, додати дрібно порізану зелену цибулю.
Все присолити за смаком, заправити олією з тунця, перемішати.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, закуска, закуски, на ужин, перекус, закуски, наши любимые рецепты, палпатіна, наші улюблені рецепти, палпатина, быстро, швидко, огірок, кукурудза, тунець, яйця, без майонезу, салат, на вечерю, на свято, на пікнік, на природу, салати, салаты, салат з тунцем, салат с тунцом, рибний салат, рыбный салат, швидко, быстро, салат на свято, на святковий стіл, до святкового столу, на праздник, на праздничный стол, к праздничному столу, без майонеза, на праздник, на каждый день, на свято, на кожен день, кукуруза, тунец, яйца, огурец
Немає коментарів:
Дописати коментар