Такий омлет готувала моя сусідка по кімнаті в студентському гуртожитку Аня. До цього часу з ним пов'язані найтепліші спогади, а смак досі радує.
Інгредієнти на велику сковорідку діаметром 22 см:
3-4 товстенькі скибки житнього хліба (я постійно беру "Український"),
200 г вареної ковбаси;
8 яєць;
1 скл. молока;
сіль;
чорний мелений перець;
1-2 помідори (не обов'язково, моя добавка)
Хліб порізати на кубики 2*2 см
Ковбасу порізати на кубики1*1 см
Хліб та ковбасу підсмажити на сковорідці на незначній кількості соняшникової олії.
тим часом яйця збити виделкою з молоком, сіллю та меленим перцем до однорідно маси. вилити її на пателбню до ковбаси та хліба.
Зверху можна викласти кружечки помідорів.
Під пательнею вогонь зменшити до самого маленького та накрити її кришкою, щоб омлет проходився температурою, загусаючи, але при цьому не підгорав знизу.
Коли омлет загусне - він готовий.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, закуска, закуски, на ужин, перекус, омлет, закуски, наши любимые рецепты, палпатіна, наші улюблені рецепти, палпатина, омлет студенческий, омлет с колбасой и хлебом, яєшня, омлет з ковбасою і хлібом, омлет студентський, рецепт омлету, рецепт омлета, хліб, ковбаса, хлеб, яйця, яйца, колбаса, перекус, быстро, швидко
Немає коментарів:
Дописати коментар