Печиво готується дуже легко, має приємний м'ятний присмак та цікавий, незвичний колір.
Інгредієнти:
30 г м'яти
100 г цукру
1 яйце
100 м'якого масла
0,5 ч.л. розпушувача для печива
180 г борошна
Приготування:
30 г м'яти (листочки) перебити в блендері зі 100 г цукру та 1 яйцем
Додати 100 г м'якого масла, дрібку солі та 180 г борошна, змішаного з 0,5 ч.л. розпушувача. Все старанно перемішати, вийде м'яке, липке тісто. Борошна більше не додавати, інакше печиво буде тверде, "забите" борошном!!!
Руками, злегка змоченими у холодній воді, сформувати печивка та викласти їх на деко.
Випікати при т-рі 180 град.С близько 15 хв. Готові печивка (вони практично не збільшуються в об'ємі) зняти з дека, притрусити цукровою пудрою.
З однієї порції тіста у мене вийшло 34 печива діаметром приблизно 4 см.
рецепт тіста випічка кулінарний блог покроковий рецепт рецепт з фото кулинарный блог пошаговые рецепты до чаю солодке сладкое подарок подарунок солодка випічка до чаю в гості в гости на подарок печиво печенье мятное м'ятне з м'ятою с мятой рецепт печенья рецепт печива мята м'ята зелене печиво зелёное печенье
Немає коментарів:
Дописати коментар