Вперше скуштувала цей салат у своєї сестри і він мені дуже сподобався своїм пікантним смаком, який досягається за рахунок додавання у майонез гірчиці.
Інгредієнти:
Куряча грудка
Шампіньони мариновані
Ананас консервований
Сир твердий (бажано із м'якших сортів з гостреньким смаком) - по бажанню, можна без сиру
Для заправки:
майонез + гірчиця
Курячу грудку відварити та порізати великими кубиками (десь 1,5 х 1,5 см)
Додати мариновані шампіньони (можна перерізати їх навпіл або на четвертинки, якщо дуже великі, однак шматочки всерівно мають бути немалими, співмірними шматочкам грудки)
Порізати кубиками розміром 1 х 1 см сир
Сегментами порізати консервовані ананаси
Всі інгрідієнти перемішати, заправити майонезом, змішаним з гірчицею (кількість гірчиці - за смаком), підсолити.
кулінарний блог, рецепт покроково, салат, м'ясо, куряча грудка, ананаси, сир, шампіньони мариновані, гриби мариновані, майонез, гірчиця, салат м'ясний пікантний, до святкового столу, для гостей, на свято, кулинарный блог, рейепт с фото, пошаговый рецепт, салат мясной, салат с курицей, ананас, куриная грудка, сыр, шампиньоны маринованные, грибы маринованные, горчица, на праздник, к праздничному столу
Немає коментарів:
Дописати коментар