Дуже зручна загатовка на зиму для приготування фаршированого перцю.
Інгредієнти:
перець болгарський солодкий,
лимонна кислота,
вода (кип'яток)
Приготування:
Перець вимити, почистити як для фарширування.
Скласти перець у банку (можна пірамідою, складаючи перчину в перчину), залити кип'ятком і залишити на 10 хвилин, щоб перець прогрівся.
Злити воду з банки, залити перець новою порцією крутого кип'ятку (до самого верху банки), додати 0,7 ч.л. (без верха) лимонної кислоти та закатати.
Банку перевернути догори дном, укутати, залишити до вистигання.
Перед фарширування просто злити воду і начинити перець фаршем, як і у випадку зі свіжим.
В одну трилітрові банку і мене вмістилося близько 20 перчиків.
Немає коментарів:
Дописати коментар