Такий ароматний концентрат з петрушки, з якого легко та швидко можна зробити смачний соус до став, особливо актуальним буде взимку, коли так хочеться посмакувати чогось по-літньому свіженького.
Інгредієнти:
500 г петрушки
4 голівки часнику
4 шт. помідор
4 шт. солодкого перцю
2 ст. л. солі
Приготування:
Петрушку, перець, помідори та часник перемолоти на м'ясорубці або подрібнити блендером, додати сіль та гарно перемішати
Суміш перекласти в суху стерильну банку, закрити капроновою кришкою та зберігати в холодильнику. З 300 г петрушки у мене вийшло 850 мл заготовки (кількість видно на фото).
Такий соус можна використовувати самостійно, для приготування інших соусів (змішувати з майонезом, сметаною чи салатним йогуртом), додавати в борщ, суп та інші страви.
покроковий рецепт, рецепт з фото, кулінарний блог, кулинарный блог, пошаговый рецепт, рецепт с фото, заготовки на зиму аджика соус помідори часник перець гостре пекуче сира аджика гостра аджика аджика соусы аджики соуси помидоры чеснок перец острая аджика сырая аджика без варки острое петрушка соус із петрушки соус из петрушки петрушка заготовка
заготовки
Немає коментарів:
Дописати коментар