Економ-рецепт, який виручає тоді, коли є мінісмальний набір продуктів, а хочеться чогось смачненького. Існує думка, що за схожим рецептом готували оладки у шкільних радянських столовах, звідси і назва - "Шкільні":
до 310 г теплої води додати
1 ч.л. сухих дріжджів і дати їм підійти "шапочкою".
Далі додати 0,5 ч.л. солі,
2 ст. л. цукру,
2 скл. борошна.
Все перемішати, дати підійти 1 годину.
Коли тісто підійде, не перемішуючи його, набирати необхідну кількість тіста ложкою та викладати оладки на сковорідку.
рецепт тіста, рецепт дріжджового тіста, оладки, млинці, кулінарний блог, покроковий рецепт, рецепт з фото, оладьи, блинчики, дрожжевые оладьи, дрожжевое тесто, кулинарный блог, пошаговые рецепты, перекус, в поездку, на пикник, пікнік, у подорож, в поїздку, на природу, до чаю, молоко, дріжджі, яйця, борошно, без яєць, без яиц, пісна страва, піст, постное блюдо, пост, пісне, пісний рецепт, економ-рецепт, економ-тісто, эконом-тесто, эконом-рецепт, оладьи дрожжевые школьные, оладки дріжджові шкільні
до 310 г теплої води додати
1 ч.л. сухих дріжджів і дати їм підійти "шапочкою".
Далі додати 0,5 ч.л. солі,
2 ст. л. цукру,
2 скл. борошна.
Все перемішати, дати підійти 1 годину.
Коли тісто підійде, не перемішуючи його, набирати необхідну кількість тіста ложкою та викладати оладки на сковорідку.
рецепт тіста, рецепт дріжджового тіста, оладки, млинці, кулінарний блог, покроковий рецепт, рецепт з фото, оладьи, блинчики, дрожжевые оладьи, дрожжевое тесто, кулинарный блог, пошаговые рецепты, перекус, в поездку, на пикник, пікнік, у подорож, в поїздку, на природу, до чаю, молоко, дріжджі, яйця, борошно, без яєць, без яиц, пісна страва, піст, постное блюдо, пост, пісне, пісний рецепт, економ-рецепт, економ-тісто, эконом-тесто, эконом-рецепт, оладьи дрожжевые школьные, оладки дріжджові шкільні
Немає коментарів:
Дописати коментар