Палпатіна: наші улюблені кулінарні рецепти

Цей кулінарний блог - спроба залишити в минулому численне переписування записничків з рецептами та забезпечити доступ до улюблених кулінарних рецептів нашої сім'ї для всіх охочих провести час на кухні. Невідоме слово "палпатіна", використане в назві блогу, швидш за все, не існує в жодній з мов світу, але особисто для мене означає найвищий ступінь похвали за приготовану страву і є синонімом до "дуже-дуже-дуже-... смачно". Авторські права на даний термін належать моїм діткам ;-))).

пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

Тістечка заварні (еклери, профітролі)

›
Улюблені тістечка -  "заварнушки" -  ідеальний варіант солодощів,  а також чудовий "кошик"  для закусок. Інгреді...
четвер, 27 вересня 2018 р.

Булочки "Равлики" з різними начинками (ачма)

›
За рахунок особливої процедури їх формування, такі булочки виходять ніби із листкового тіста. Їх можна робити з різними начинками - соло...

Варення з абрикос

›
Таке духмяне та сонячне варення стане справжнім смаколиком зимового вечора. Інгредієнти: 1 кг абрикос (важливо, щоб в них легко в...

Компот з ожини з базиліком (консервація)

›
Чималі врожаї ожини спонукають шукати рецепти з її використанням. Один з таких рецептів - компот з ожини з додаванням базиліку. Пот...
середа, 26 вересня 2018 р.

Базиліковий лимонад

›
Такий напій - спасіння від спраги у спекотний літній день та гарний спосіб використання фіолетового базиліку, який трансформується у ...

Закусочний цибулевий пиріг

›
Вперше я приготувала такий цибуляний пиріг дуже багато років тому, знайшовши його рецепт в інтернеті під назвою "Луковый пирог от...

Торт "Шоколад на кип'ятку" (шоколадний бісквіт)

›
Для мене це не лише улюблений торт всіх моїх дітей, а й справжня "паличка-виручалочка", коли хочеться зробити щось таке, щоб бу...
‹
›
Головна сторінка
Переглянути веб-версію

Про мене

Моє фото
Gloksiniya
Дивитися мій повний профіль
На платформі Blogger.