Палпатіна: наші улюблені кулінарні рецепти

Цей кулінарний блог - спроба залишити в минулому численне переписування записничків з рецептами та забезпечити доступ до улюблених кулінарних рецептів нашої сім'ї для всіх охочих провести час на кухні. Невідоме слово "палпатіна", використане в назві блогу, швидш за все, не існує в жодній з мов світу, але особисто для мене означає найвищий ступінь похвали за приготовану страву і є синонімом до "дуже-дуже-дуже-... смачно". Авторські права на даний термін належать моїм діткам ;-))).

четвер, 28 грудня 2017 р.

Помідори мариновані ід снігом" (консервація)

›
Вдалий рецепт маринування помідорів: тут збалансовано сіль та цукор, дуже доречна порція оцту та апетитний аромат часничку. При цьому п...

Салат із серця

›
Один з моїх улюблених м'ясних салатів. Його дуже часто готує моя мама, тому він для мене має особливий смак - смак дому. Для сала...
вівторок, 26 грудня 2017 р.

Галушечки "Олюшечки" парові

›
Назва цих галушок пов'язана з наступною історією: мій син Данилко дуже любить спостерігати та брати участь у приготуванні їжі. Він ...
понеділок, 4 грудня 2017 р.

Салат з капусти "Яскравий" (маринований)

›
Дуже вдалий рецепт салату з капусти, який окрім чудового смаку має ще один величезний плюс - він досить довго може зберігатися в холоді,...
вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Гостра аджика з хроном (сира)

›
В народі таку аджику за її пекучі властивості та вміст хрону часто називають "хронодер" або "хреновина". Смак свіжи...

Гостра аджика з помідорів та перцю (сира)

›
Чудова аджика для любителів гостенького, яку можна зберігати в холодильнику досить довгий час. Особливо вона гарна тим, що всі інгредієнти...
четвер, 5 жовтня 2017 р.

Закусочний пиріг з ковбасою, солодким перцем та сиром

›
Легкий у приготуванні і дуже смачний пиріг, який можна їсти теплим та холодним, снідати вдома чи брати в дорогу, на пікнік. Для тіст...
‹
›
Головна сторінка
Переглянути веб-версію

Про мене

Моє фото
Gloksiniya
Дивитися мій повний профіль
На платформі Blogger.