Рецептом цих оладок поділилася зі мною моя подруга Аня Кабова. Вона поливає їх згущеним молоком - неймовірна смакота! Ми теж так частенько робимо.
2 ч.л. сухих дріжджів розчинити в
400 г тепого молока, додати
2 ст.л. цукру та
1 скл. борошна.
Все перемішати та залишити на 20хв.
Далі додати 2 яйця (попередньо їх збити виделкою в окремій посудині),
0,5 ч.л. солі,
залишок борошна (всього борошна по рецепту 500 г, 1 склянку з якого ми додали до молока з дріжджами раніше),
2 ст. л. олії.
Все перемішати та залишити ще на 20 хв.
Жарити оладки на олії.
Оскільки цукру в тісті небагато, оладки майже не солодкі, тому добре підійдуть і для несолоких добавок (наприклад, м'ясного паштету), а також не будуть приторними з варенням, шоколадом чи згущеним молоком. Якщо ж хочеться солодких оладок без будь-яких добавок, тоді в тісто потрібно додати більше цукру.
рецепт тіста, рецепт дріжджового тіста, оладки, млинці, кулінарний блог, покроковий рецепт, рецепт з фото, оладьи, блинчики, дрожжевые оладьи, дрожжевое тесто, кулинарный блог, пошаговые рецепты, перекус, в поездку, на пикник, пікнік, у подорож, в поїздку, на природу, до чаю, молоко, дріжджі, яйця, борошно, оладки дріжджові пишні, оладьи дрожжевые пышные
Немає коментарів:
Дописати коментар